Onze advocaten merkten in de praktijk dat ondernemers te laat een advocaat inschakelen. Pas als er bij wijze van spreken brand was, namen zij contact op. Heel vaak moesten onze advocaten dan constateren dat er geen brand was geweest, als ze maar eerder waren gebeld of gemaild. Vaak horen wij dat ondernemers bang zijn voor die beruchte meter die bij advocaten altijd gelijk begint te lopen met de even beruchte uurtarieven. Als de advocaten niets wilden rekenen, werd er bezwaard gereageerd.

Zo werd ons idee geboren van het abonnement: laagdrempelig en voor een vast bedrag onbeperkt iedere vraag kunnen stellen. Ons doel is om de ondernemer uit de problemen te houden, in plaats van hem er uit te halen. In plaats van problemen oplossen en conflicten uitvechten is het voor ons veel leuker om pro-actief en preventief bezig te kunnen zijn!

Hoe werkt het?

Met een juridisch abonnement krijgt u voor een vast bedrag per jaar toegang tot een of meer van de volgende modules:

  • Onbeperkt advies per telefoon en email;
  • Directe advieslijn naar een advocaat;
  • Screenen van contracten en overige documenten;
  • Gebruik van de database met voorbeeldcontracten en brieven;
  • Sommaties op advocatenpapier en dreigstickers voor debiteuren die niet betalen;
  • No cure no pay incasso;
  • Juridische hulp voor uw hele gezin;
  • 24/7 een advocaat tot uw beschikking;
Nee, dat zou niet uit kunnen. Wij helpen u tot een zeker punt. Moet er een advocaat aan u maatwerk leveren, of wilt u dat een advocaat namens u naar buiten optreedt, dan spreken we vooraf een prijs met u af. Als het even kan een vast bedrag, of anders een uurtarief waar u als abonnee korting op krijgt.
Ja dat kan. Iedere ondernemer is welkom op ieder moment.
Onze helpdesk wordt gevormd door ervaren ondernemersadvocaten die al vele honderden MKB bedrijven hebben geadviseerd.

Onze advocaten merkten in de praktijk dat ondernemers te laat een advocaat inschakelden. Pas als er bij wijze van spreken brand was, kwamen ze bij ons. En heel vaak moesten we dan constateren dat er geen brand was geweest, als ze maar wat eerder hadden gebeld of gemaild. Als we daar dan naar vroegen, dan zeiden ze dat ze bang waren voor die beruchte meter die bij advocaten altijd maar begint te lopen, met de even beruchte uurtarieven. En als we dan zeiden, joh, dan rekenen we toch niets, dan wilden ze dat ook niet. Zo werd het idee geboren van het abonnement: laagdrempelig, voor een vast bedrag, onbeperkt iedere vraag kunnen stellen. Met als doel om de ondernemer uit de problemen te houden, in plaats van hem eruit te halen. Voor ons ook veel leuker. In plaats van steeds maar weer problemen oplossen en conflicten uitvechten, zijn we pro-actief en preventief bezig.