DossierMeesterDossierMeester
Juridische, arbeidsdeskundige en praktische ondersteuning bij verzuimbeheer en eigenrisico dragen: Dossiermanagement, premiebesparingen en re-integratie. “Een stapel dossiers? Daar smullen wij van!”dubb

“Als adviseur wil ik zo vroeg mogelijk met de ondernemer aan tafel om over zijn uitdagingen te spreken. Zo kunnen problemen eerder worden herkend of zelfs worden voorkomen. En kunnen advieskosten voor de ondernemer beperkt blijven. Met een juridische- en bedrijfseconomische achtergrond adviseer ik ondernemers, bedrijven en instellingen over de gehele levenscyclus van ondernemen. Vanuit Maastricht help ik over het hele land klanten om hun organisatie beter te maken.”
Ernst-Jan Dubbeldam


Debiteuren365
Debiteuren365.nl
Debiteuren365.nl is een online debiteurenmanagement systeem waarbij klantvriendelijk, snel en eenvoudig in gebruik sleutelwoorden zijn. Bespaar veel tijd en geld door uw debiteurenadministratie voor een deel of geheel bij Debiteuren365.nl onder te brengen.


WerkbaarBeter
WerkbaarBeter maakt slimme software-oplossingen rondom inzetbaarheid. Voor elke organisatie is dat een andere, unieke. Die oplossingen verzinnen we niet zelf. Wij vinden het heel belangrijk dat er een expert meedenkt. Daarom maken wij dankbaar gebruik van de samenwerking tussen onze experts uit de branche, wij noemen ze BeterWeters, en onze klanten. De samenwerking met Legal XS bestaat uit het ontwikkelen van een oplossing voor MKB-ers waarbij documentmanagement, contractmanagement, en inzetbaarheid, betaalbaar en gemakkelijk te managen zijn in een App.